2009. szeptember 3., csütörtök

Segitség elakadtam!

Letöltés

Minden album tárakra van feltéve (RapidSahre, Megaupload, Easy Share és 4share), ezért ha rákattintasz egy linkre, akkor ezeknek az oldalai fognak bejönni. Minden beugró oldalnál van két lehetöség: Free vagy Premium. A Free-re kattintva töltheted le ingyen az albumokat/filmeket, viszont az a hátránya hogy kell várnond pár másodpercet. Miután visszaszámol, megjelenik egy Download gomb, amelyre kattintva el is indul a letöltés.

Képekben:

KÉP 1

KÉP 2
KÉP 3


Figyelem! Minden Link letöltése szükséges ahhoz, hogy sikeresen tudd kicsomagolni az albumot/filmet!

Miért nem tudom letölteni a második linket?

Sajnos RapidShare nál 2 fálj letöltése közt kell várnod 15 percet, és csak utána indul el a következő letöltés!


Kicsomagolás


Miután letöltöttél minden fájlt a gépedre, az a lényeg hogy mindegyiket 1 mappában legyen. Ha 1 -nél több becsomagolt fájl van, elég ha az elsőt kicsomagolod. A kicsomagoláshoz szükséges program WinRAR, amit megtalálsz ITT.

Miért nem tudom kicsomagolni?

1. Nem jó a jelszó! Akkor ne másold be copy paste-val a jelszót, hanem te pötyögtesd be! Úgy biztos hogy jó lesz (A jelszó minden esetben princi)

2. Egy link hibásan lett letöltve! - Nézd végig a letöltött fájlok méretét, mert az egyik biztosan roszul let letöltve! Pl. filmeknél az utolsó fájl mindig kisebb, de ha azon kivül egy mérete nem egyezik a töbivel, akor töltsd le újra!


Remélem ezel segitetem kicsit, de ha még merül fel más kérdés akkor nyugodtan kérdezzetek!


Üdv.Princi :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése